Bebola Babi

Aiyaa.. berapa banyak babi dah aku termakan dah.. Thanks to sjamilah, from email. Gambar 1 : IDERIS Mohamad menunjukkan minyak masak kitar semula yang sudah bertukar menjadi hitam tetapi masih digunakan di kilang membuat bebola ikan di Kepala Batas, Pulau Pinang semalam. Gambar 2 : IDERIS Mohamad menunjukkan daging dan perut khinzir yang disimpan bersama bahan mentah lain termasuk ikan ...

Malam sambutan Tahun Baru 2008

Photo sambutan tahun baru 2008 dan bersempena dengan sambutan naik taraf Bandaraya Kuala Terengganu. Anyway photos ni aku dapat dari gang yang kebetulan berada di sana, aku snap semula, so quality tu out lah. OK apa remaja-remaja ni, inilah up to date, mengikut peredaran masa.. Wahaha..

My Maxis Dec 2007 statement.

I was so shocked when i saw this in my Maxis Statement 14/11/07-13/12/07 Internet2go GPRS/EDGE/3G 11MB RM 110.00 (Not exact figure, I lost my bill) I paid hundreds ringgit just for checking my salary balance and surfing my blog. WTF. This is really stupid expensive. No wonder Maxis make billions in profit. Lesson learn, stop using the ...

Megat Junid passed away

PETALING JAYA: Former Deputy Home Minister Tan Sri Megat Junid Megat Ayub passed away at 5.25am Thursday at the Pantai Medical Centre in Kuala Lumpur. He was 65. The body will leave his Kelana Jaya home at 12.30pm for the mosque, then on to the Kiara Cemetery in Damansara here for burial. Also the former Domestic Trade ...

Worlds Ugliest Footballers

rooney.jpg

They may not look good, but i don't think its fair to call them or anyone else ugly. Just because they're ugly doesnt mean they don't love them! There was a recent poll done on who girls thought were the ugliest footballer, apparently MUFC player topped the poll above all. Manchester United striker, Wayne Rooney ...

Oil and Gas job vacancies – Malaysia based

We have immediate opening for an international Oil and Gas Company (EUROPEAN) based in Malaysia requires well qualified candidates for an immediate placement. Interested candidates are requested to submit your latest CV with current and expected salary to brendan@chisgroup.com. Only well qualified candidates who fits the bill will be considered for an interview selection. Please indicate ...

Cerita-cerita orang offshore

Orang offshore banyak cerita. Cerita-ceriti tentang apa saja, tentang pekerjaan, kehidupan, anak bini yang ditinggalkan di rumah, tentang ubat tahan lama, atau apa saja cerita-cerita yang boleh menghilangkan boring mereka selama mereka berada di sana. Bayangkan kehidupan di tengah laut selama 3 minggu, atau lebih. Sambil makan mengadap TV sambil bercerita tentang nak tukar engine turbo ...

Pontianak Terlampau..

Aaaa... Sebenarnya aku malas nak menulis tentang artis dan gossip artis dalam blog aku ni. Boring lah pasal artis artis ni. Tapi, entry ni agak special kerana artis ini bukan sekadar artis, tetapi juga seorang pontianak. So apa yang specialnya, rasanya semua orang dah tahu dengan tersebarnya beberapa photo pontianak terbabit yang beraksi dalam aksi-aksi yang terlampau, dan ...

Di mana Sharlinie ….

Orang ramai yang menjumpai atau mempunyai maklumat di mana Sharlinie berada supaya menghubunginya di talian 016-2709096 atau 016-2583450. Belum pun case penculikan dan pembunuhan misteri adik Nurin Jazmin Jazimin yang menghantui para ibu bapa kemudian diikuti pula dengan Nur Fatiha Zaidi, terbaru melibatkan seorang kanak-kanak yang bersusia 5 tahun, Sharlinie Mohd Nashar. Entah la, apa yang ...