Flying dome (Kubah terbang)

It happened in 2003, in Kailolo, Haruku Island, Maluku Tengah. People was putting mosque dome just using zikir. Believe it or not? When the movie just started, look at the left down side of the camera, did you see 2 white lines? .. The video has already been watched 15,424 times on YouTube. Some say the video ...

I am back

Salam semua pembaca budiman, Seminggu jugak lah aku tak menulis kat blog ayam aku ni. Banyak sebenarnya yang aku nak perkatakan di sini tetapi disebabkan masalah-masalah yang tak dapat nak di elakkan, maka aku terpaksa akur dengan keadaan. Streamxy akhirnya back online setelah hampir sebulan depa kat tmnet tu buat kerja cam cap ayam. Payment nak ...

Thank you to all my readers

I like to say thank you to all my blog readers for keep coming back to read my post, add comments and making this blog growing. At the moment I could not update my blog due to work constraint and at the same time my STREAMYX is down. I promise to update this stupid blog once ...

Takut Bini..

He He... Takut bini ataupun takut pada isteri merupakan satu fenomena di mana seorang laki yang takut pada bini dia. Perasaan takut pada bini timbul apabila bini dia memuncungkan bibir mulutnya sehingga 2-3 inci, atau perasaan takut kena belasah dek bini dia (mungkin sebab bini dia berbadan besar dari dirinya), atau takut kena tidur di luar ...

Joke again

I got one joke for you guys.. A mother and a father were arguing on who is the most coward between them, after a long argument they decided to ask their two kids who they think was the most coward between them. The first one says," Dad is the most coward one, he`s scared of women. Whenever ...

Marriage may cure depression!

A sample of 3,066 men and women who had been interviewed and tested for depression during a span of five years. In the interviews, they were asked about the quality of their marriage, if they were married. The study shows that marriage give a greater psychological boost to the depressed than to the happy people. The ...

Karpal gets death threat

Bukit Gelugor MP Karpal Singh received a death threat with a live bullet enclosed on Tuesday afternoon. The death threat and bullet, sent in a yellow envelope, were hand delivered to the DAP chairman's office by a man at about 12.30pm.. full story here. Photo source : thestar The note warned him not to question Malay rights and ...

Jiran Cina Jiran Melayu

Aku rasa ada dalam comments aku dulu aku sebut aku pindah rumah, ntah kat mana punya entry. Aku dah pindah dari taman perumahan yang aku duk selama 6 tahun, berpindah ke kawasan taman perumahan juga ler. Taman perumahan lama tu, aku tinggal berjiran dengan kaum Tionghwa, kiri kanan dan belakang rumah aku semua kaum Cina lah, ...

Tun Mahathir keluar UMNO

Politik Malaysia semakin menarik bila Tun Mahathir keluar dari UMNO. Tun Mahathir keluar dari UMNO sebagai protest kepada Pak Lah supaya melepaskan jawatan sebagai Presiden UMNO dan Perdana Menteri Malaysia. Ini semua kerana kegagalan Pak Lah dalam pilihanraya umum lalu mengekalkan kemenangan tradisi yang mereka perolehi selama ni. Penentangan Tun Mahathir terhadap pemerintahan Pak Lah berterusan ...