Kau pergi jua..

Hari ini.. Hari terakhir ku berbicara denganmu Untuk kesekian kalinya ku rayu padamu .. jgn tinggalkanku.. Patah tumbuh hilang berganti, dah pergi biarkan pergi.. kita cari pengganti..

My perfume collection

I love perfume and have decided to share my perfume collection with you my friends, yeah but not as big as some people I have seen. Carolina Herrera - 212 Carolina Herrera - 212 Sexy Men ~ sooo nice! Calvin Klein - CK One Calvin Klein - Eternity Chanel - Allure Chanel - No. 5 Chanel - Pour Monsieur Christian Dior - Dune Christian ...

What is life without a wife

No life without wife or no life with wife? Hahah you never know the sweetness or sourness of a fruit till you taste it. Ehem.. Hari ni dah masuk berapa minggu aku tinggal sendirian kat rumah tanpa anak-anak dan wife. Sejak hari pertama dia melahirkan anak no 3 hingga ke hari ni dia masih dalam ...

Dunia penkid..

Penkid, wanita yang berperwatakan dan berpakaian lelaki. Mereka menganggap diri mereka lelaki dan hanya tertarik kepada perempuan. Berlawanan dengan mak nyah aka pondan yang berperwatakan dan berpakaian seperti perempuan.. Penkid ni, macam kita tau lah berambut pendek, berpakaian lelaki, berlagak macam lelaki, rasa diri tu dah memang lelaki dah walaupun terpaksa time nak kencing tu masuk ...

Boss oh boss..

Boss is always right? Siapa cakap..? Blah la.. Aku ada boss, dan aku pasti korang semua ada boss masing-masing, melainkan korang ni kerja sendiri jadi boss pada diri sendiri. Boss, seorang ketua dalam satu-satu organisation, tak kira lah kat office ke, kat sekolah ke atau dalam kumpulan gang-gang penjahat.. at least ada seorang ketua, atau lebih ...

Fresh graduate.. looking for a job in oil and gas?

For the past several months I have received many emails asking me what kind of steps are needed to take in becoming an oil and gas engineer. The average age that sends me these emails normally ranges anywhere from 20 years old to around 40 years old. Some of them are still studying.. :) How ...

Indonesian devils in action.

From email: GIRLS BEWARE - INDONESIAN DEVILS ARE IN KELANA JAYA, KEPONG, DAMANSARA, BANGSAR, PUCHONG, CHERAS, SERDANG, SUBANG JAYA, SHAHALAM, OUG, SEAPARK, .... Indonesian gangs rapes any females - BEWARE !!! These creatures that look like human called Indonesians are now raping 8 years old girl....!!! Please set up an alarm system in your house...!!! The money ...

Various vacancy in oil and gas – walk in interview

SapuraCrest Petroleum Sdn Bhd is URGENTLY looking for the perfect individuals for their Labuan and Miri office. New contract my friends... Interviews will be taking place between 9 and 10 November 2008. For walk in interview candidates, please come to: Awana kijal, Kemaman Terengganu on 09/11/08 and Renaissance Hotel, Kota Bharu, Kelantan on 10/11/08. Position Project Manager Operation Team Leader Workpack Team ...

Yes its a baby boy..

27th October 2008, jam 5.52 petang wife aku selamat melahirkan anak ketiga, seorang baby boy, my hero. Berat 3.75kg, alhamdulillah sempurna dan selamat kedua-duanya. Anak sulung dan anak nombor dua keduanya perempuan, so feel kali ni lain sikit hehehe.. feel dapat anak lelaki. Aku bercerita sikit lah pengalaman aku menyambut kelahiran baru ni, buat anda semua ...