Broken Heart? Meh kita sembang..

If you have recently broken up with your ex and are desperate to get over this broken heart, then read on and you will have a better understanding of what you need to do next. I know how you feel, there are few things more painful than a broken heart. Rilex lah.. tak kemananyer lah ...

Safety Alert : Robbery at sea onboard supply boat – Sabah

Received thru email this morning..... Would like to share this safety alert to all who are working in Sabah Waters to take extra precautionary measures and to remain vigilant. Early this morning, one of our supply boat which is on route from Labuan to Erb West was robbed by a group of robbers. They intruded the supply boat, ...

Frust, kecewa dan putus asa

Frust? Kecewa? Depress? .. dah rasa nak mati dah? Life ni pada mulanya smooth jer sampailah suatu masa gelombang ni melanda dalam hidup kita. Jatuh tersembam. Rasa macam dah nak mampus, rasa takde nilai.. Ups and downs are part of life dan nothing we can do to change it. Things that we desire the most ...

Kekasih Gelap….

Masa aku mula-mula 'terdengar' lagu Kekasih Gelap nyanyian Ungu tu, aku ingatkan kekasih gelap ni seorang awek yang dah lama mati atau cerita tentang awek lama dia yang dah lama terputus. Aku tak lah nak amik sangat tau pasal lagu karat ni, lain la macam korang.. sampai hafal lirik lagu semua tu. Jadi aku terus ...

Labuan – Kota Kinabalu – Kota Belut

Baru je sampai di Miri 28 September 2009, aku dah kena gi Labuan semula untuk handover kerja dan inspection untuk new site team. OK best apa jalan-jalan dari duk ngadap pc di opis. At least kurang lah kebengangan aku pada GM cap ayam tu. So Thursday 1st October sesudah subuh tu terbang lah aku dengan kawan ...