Contoh Surat Rasmi

Email from sis Laila Sabah. Entah siapa gerangan yang mencipta surat ini.. Perkara di atas adalah di rujuk. 2. Sebab utama permohonan ini di lakukan adalah kerana saya ingin melengkapkan kuota yang telah di peruntukkan bagi saya. Buat masa ini kuota yang telah di isi cuma satu, memandangkan masih ada 3 kekosongan, eloklah jika dapat ...

My new job

Salam gang.. Apa cerita.. adeh aku sedang melalui saat-saat getir dalam hidup aku sepanjang aku bekerja.. cewah. Dalam entry mana entah aku dah lupa ada aku tulis aku dah resigned dan dah pun join new company. Anyway aku tak akan sebut nama company yang baru aku join ni, biarlah aku buat silap sekali dengan company lama namun ...

Site visit at Tapis A platform

Thursday 21st January 2010 Tiba di Helibase Kerteh jam 9.30am. Lewat dah tu nasib baik sempat check in. Ada problem dengan nama aku di database Helibase Kerteh. Aku dah agak dah sebab aku punya safety passport dengan Exxonmobil rasanya dah expired. So aku serahkan Shell safety passport, wow settle with no question at all. Power ...

Going offshore again..

I just joined a new HUC company, Kemaman based. Position, Structural Field Engineer. Gezzz.. Junior Engineer, Workpack Engineer cum surveyor, Operation Engineer and now Structural Field Engineer.. never crossed my mind to be Structural Engineer. Its, OK.. I am going offshore again on 21th January 2010. Malas jangan cakap ler bro. Where? Tapis A Platform ...

38 Project Managers required in Saudi Arabia

We need 38 Project Managers with Master Degree in Business and 10 years experience. The contract is for 5 years in Saudi Arabia . Please do your best. Best Regards, Hussein Qattan General Manager TTS M. +962 79 6801966 O. +962 6 5856887 Oasis 1 Building Suite # 303 Sweifieh, Amman Jordan hussein@tts-telecom.com

KL RECRUITMENT CAMPAIGN (R&T Divison & MLNG)

(From email... ) Opportunity to those interested to join Petronas. Good Luck!! Ladies & Gentlemen, We wish to inform you that in collaboration with MLNG, our KL Recruitment Campaign will be held at Exhibition Hall 2, Kuala Lumpur Convention Centre as below advertisement (THE STAR : 16th Jan 2010). We would appreciate your kind support in extending this advert and ...

Aku gi dulu..

I let my emotions push me and give me a nudge over the edge.. I didn't realise how much I am gonna lose. My friends, my office, my home, Imperial Hotel, Jinhold Apartment, the places I lived. Lalapan with Morris Ting at Labuan de Cafe, daily progress meeting at ECS office, hang around at Cherry Berries, ...

Farewell … I am leaving..

To my client.. Dear all, I wish to take this opportunity to let you know that Friday 8th January 2010 is the final day that I am at ***** *********** ****** Sdn Bhd. I have enjoyed my tenure here and I appreciate having had the opportunity to work with you. Thank you for the support, guidance, and ...