Kisah gua sembahyang Jumaat hari ni..

Salam semua, hari ni gua sembahyang Jumaat di Masjid Al Rahman Kg Bukit Kuang, ramainya orang mungkin sebab cuti Jumaat dan cuti maulidir rasul. Dipendekkan cerita, saf penuh jadi gua kena blah keluar dari masjid tersebut bro.., alhamdulillah gua dapat juge satu tempat yang gua kira 'biarlah asalkan tak dapat sembahyang langsung' iaitu di atas ...

Hari-hari yang berlalu.. cewah..

Salam semua, Lama dah aku tak menconteng kat blog aku nih, sorry lah ya gang aku sangat-sangat busy dengan life 'baru' aku di Kemaman ni. Dah sebulan lebih aku tinggalkan Miri setelah aku resigned dari CAT3 Project, bermakna sebulan lebih jugalah aku menjalani hidup baru aku di sini. Pagi-pagi morning aku hantar anak sulung aku yang standard ...

My blog is infected by virus

Sorry my friends.. My blog is infected by virus .. The bad guy has injected the below code into the header.php. To fix it, just remove the script. Done.

Walk in interview at Shapadu, KSB Kemaman.

Temuduga Terbuka di SHAPADU ENERGY & ENG SDN BHD di KSB Pada 08/02/2010 - 09/02/2010. Pelbagai jawatan kosong sebagai pekerja offshore rigger, scaffolder, fitter, welder, SO, dan macam2.. Kalau berminat gi kat banquet hall KSB je 8 & 9 hb ni bawak sijil2 dan course offshore. Good Luck. (Copy paste dari facebook)