Blog temporary down..

Dear all readers, This cap ayam blog will be down for maintenance. Please do not send any comments, it won't work. Thanks and Regards, Eddyra My Cap Ayam Blog Owner

Entah lah gang..

Berserabut .. Macam-macam hal kat opis ni. Macam-macam ragam manusia dan macam-macam punya entah apa-apa lah. Masuk lambat sikit dapat surat warning, masuk lambat sikit lepas tea break kena ambik nama.. pakai jacket company lain kena denda RM5.00... hari-hari kena berbaris dengar tool box meeting, padahal bukan semuanya melibatkan aku pun.. lepas sorang, sorang bercakap kat ...

Makan angin di Tapis A Platform.. part2

Lupa nak cakap awal-awal, purpose aku ke Tapis A kali ni adalah untuk site survey. Exxonmobil instructed company aku untuk survey PM9 and GAM deck punya physical condition. Amik gambar, amik measurement, prepare site specific procedure (SSP), prepare workpack, prepare execution plan dan prepare itu dan ini.. Orait.. Oleh kerana aku sampai tu dah lewat petang, maka ...