Musim kahwin pulak..

Salam semua.. Dah nak start cuti sekolah dah.. masuk lah musim berkhatan dan musim kahwin.. hmm macam ada kaitan pulak kan.. Kahwin? Eiii.. masa aku kecik-kecik dulu kalau kena sakat pasal kahwin ni aku jadi geli gelemang.. ntah pasal. Sebab tu masa main kahwin-kahwin dulu aku tak suka jadi pengantin lelaki, rasa awww gitew.. lepas berarak lepas ...

Conteng sikit..

Salam semua.. Lama tak menyonteng di blog aku ni. Busy sangat dengan kerja dan life. Banyak email masuk tanya itu dan ini dan kebanyakkannya berkaitan dengan oil and gas. Maaf lah ada yang sempat di reply dan ada yang tak. Tak sempat la bro.. Terima kasih kerana masih lagi duk ngadap blog ni walaupun ianya tak sekecoh ...

Horizon drilling rig on fire

You may have heard the news about the Deepwater Horizon drilling rig which caught fire, burned for two days, then sank in 5,000 ft of water in the Gulf of Mexico. There are still 11 men missing, and they are not expected to be found. The rig belongs to Transocean, the world’s biggest offshore drilling contractor. ...