Job vacancy in Malaysia

Services: Integrity Inspection Certification Services Location: Malaysia Commence: Apr2011 Duration: 3years Optional: +1y +1y extension Personnel:- Project Manager Inspection Engineer Plant Inspector Painting Coating Inspector Welding Inspector Ultrasonic Welding Inspector Abseilers IRATA L3 Team Leader Abseilers IRATA L2 Rope Access Lead Abseilers IRATA L1 Rope Access Technician NDT Technician Material Inspector Corrosion Engineer Senior Corrosion Technician Level2 Corrosion Technician Level1 Surveyor Engineer E&I Inspector Mechanical Inspector Radiographer team If you are interested in this, please email to: sikom@sikomsupplies.com

Aku di Kolumpo..

Salam everybody, Aku sekarang berada di Kolumpo setelah di transfer ke sini mulai awal July 2010. Aku tak banyak soal dengan management, cuma mintak delay seminggu sebab nak settlekan hal anak-anak dan rumah. Baru je balik dari offshore hari tu, kemudian selang 2 hari lepas tu office informed aku kena transfer ke Kolumpo pada 1st ...

Sex bebas part 2

Salam sekali lagi, Setiap apa yang dijadikan Tuhan tu ada hikmah disebaliknya. Dijadikan lelaki dan perempuan untuk kenal mengenal dan berkasih sayang lantas berkembang dan menghasilkan keturunan. Kejadian lelaki dan perempuan ada sedikit perbezaan dari sudut fizikalnya serta juga kemampuannya dengan fungsi yang tersendiri dan khusus. Wanita itu dijadikan lengkap dengan rahim bagi mengandungkan janin. Janin terbentuk ...

Lost to Spain…

Yes, 6th July 2010 was not a Germany's day. The German fans were disappointed and heartbroken after Germany’s 0-1 loss to Spain in the semifinal of the FIFA World Cup 2010. The World Cup dream for my favourite team is over. Don’t mess with psychic octopuses Paul, God knows how He does his things. I don't ...

Sex bebas

Salam semua, Entry hari ini ialah berkenaan dengan sex bebas, atau bahasa yang lebih syiok di sebut sebagai free sex. Aku akan tulis entry ni menurut kepala otak aku sendiri dengan mengambil kira statistic dan studies beberapa pihak yang dibuat ke atas issue ini. Syiok woo issue ni, sampai laku surat khabar, ...