Fesbuk oh Facebook

Giler.. walaupun ada yang menyatakan Facebook support Yahudi tapi layan jugak. More than 400 million active users 50% of our active users log on to Facebook in any given day Average user has 130 friends People spend over 500 billion minutes per month on Facebook (Statistic from facebook.com) Adeh.. dulu Myspace, lepas tu Friendster, sekarang ada Facebook, ada pulak Tagged.. lepas ...

31 August – Yayy.. cuti.

31hb August 2010 sekali lagi 1Malaysia akan bercuti untuk mengenang kembali pengistiharan kemerdekaan 53 tahun yang lalu. Tahun ni nampak suram dan macam takde mood nak celebrate merdeka. Apasal ha.. bulan puasa kut.. atau pun takde bank nak sponsor bendera free... he he he .. mentality free, macam aku lah jugak. Tak de nye nak ...

Lagi peluang pekerjaan.. Qatar.

salam bro.. comfirm ni utk kije kat qatar petroleum.. sapa berminat leh apply or forward kat mamat ni.. bulan october ada session interview dgn rep qatar petroleum adlan (a.k.a) forwrd kat remy, kot peluang dia kije sana. best regards ----- Forwarded Message ---- From: Allif Azizi Sent: Monday, 23 August 2010 13:51:28 Subject: Re: list position... 1- piping insp. 2- welding ...

Ramadhan di Kolumpo

Salam semua.. Hari ni dah masuk minggu ke 2 Ramadhan untuk tahun 2010. Aku masih di KL, dah sebulan lebih di sini setelah di transfer dari Kemaman. Makanya berpuasa lah aku di KL ni dari hari pertama puasa.. cuma hujung minggu drive ke Kemaman berbuka puasa di sana. Tahun lepas berpuasa di Miri, Sarawak. Tahun ...

3rd blog anniversary

It is my 515th post since 16th August 2007.. It’s incredible how the time fly, after three years and 1,069,299 unique visitors, looks like was yesterday when I started this blog. If I said blogging has been very, very good to me, it would be no lie. Looking back on the early entries, I see some ...

Ramadhan Greetings 2010

Wishing you all a very happy and blessed Ramadhan. May Allah bless you in this holy month and accept all your prayers and good deeds. Amin. Spending fasting month here in Kuala Lumpur this time around since last year's Ramadhan was pretty much spent in Miri throughout.

Happy (Belated) Birthday to Me!

Happy birthday to me.. 2nd August 2010... I still think birthdays are great, my favorite day of the year.. Thanks to everyone who has sent me some birthday wishes already!