A visit to offshore part02 ..

Salam all, Sebagaimana yang dijanjikan, aku upload di sini movie part 2. Sambungan dari clip yang lalu. Seperti biasa lah, quality tak elok sangat.. OK.. enjoy the movie.

A visit to offshore part01 ..

Salam, Masa aku ke offshore baru-baru ni, aku ada record beberapa scenes di offshore. So ada lah sikit sebanyak scenes yang dapat dan aku edit untuk view readers semua. Quality tak berapa bagus, pakai camera cap ayam jer untuk record. Mungkin aku tak capture keseluruhan 'offshore' tu tapi at least boleh la ekk.. anyway part02 is in ...

Scheduler Urgently Required – PPM Melaka

PPM Melaka is looking for suitable candidates to fill the post of: Scheduler Requirements: • Degree in Engineering • Experience in engineering project • Familiar with Primavera Enterprise, • Good Command in English An attractive remuneration will be offered to the qualified candidate. If you are interested and qualified for these positions, please e-mail your resume/CV, your resent photograph, and ...

Recuitment Plan for CP2

There are total of 74 vacancies for CP2 Project as per table below. Please note; CE = Expat CN = Local Direct Hire Contract CN3 = Contract through 3rd party The first 5 positions required in Nov 2010, followed by 2 positions in Dec 2010. The 3rd batch mobilization date will be in Jan 2011 for 19 positions ...