18SX

Sex bebas part 2

Salam sekali lagi, Setiap apa yang dijadikan Tuhan tu ada hikmah disebaliknya. Dijadikan lelaki dan perempuan untuk kenal mengenal dan berkasih sayang lantas berkembang dan menghasilkan keturunan. Kejadian lelaki dan perempuan ada sedikit perbezaan dari sudut fizikalnya serta juga kemampuannya dengan fungsi yang tersendiri dan khusus. Wanita itu dijadikan lengkap dengan rahim bagi mengandungkan janin. Janin terbentuk ...

Sex bebas

Salam semua, Entry hari ini ialah berkenaan dengan sex bebas, atau bahasa yang lebih syiok di sebut sebagai free sex. Aku akan tulis entry ni menurut kepala otak aku sendiri dengan mengambil kira statistic dan studies beberapa pihak yang dibuat ke atas issue ini. Syiok woo issue ni, sampai laku surat khabar, ...

Panjang atau pendek.. besar atau tidak..

Di dalam dunia lelaki yang inginkan kereta yang besar, pekerjaan yang besar, rumah yang besar-besar, bini yang besar dan apa sahaja yang besar-besar, payah untuk lelaki melupakan sesuatu yang besar itu adalah lebih baik dari sebaliknya. Adakah besar itu lebih baik, lebih bernilai dari yang kecil. Apakah yang kecil itu memang cap ayam semata-mata. Lelaki akan ...

Virginity for sale

Model Raffella Fico, 20, swears she has never had sex plans to sell her virginity for one million euros, or ?792,000. Wah.. I'm no virgin expert but what the hell she wanted to sell it.. Wouldn't that be prostitution though? A 22 year old student, "Natalie Dylan" is selling her virginity in order to pay ...

Love and Sex with Robots

Netherlands university student David Levy claimed that robots would become so human-like in appearance, function and personality that many people would fall in love with them, have sex with them and even marry them. Waaaa... I wonder if they will let us take a test drive.. "At first, sex with robots might be considered geeky, but once ...

Unmarried pregnancy .. again

A national service trainee (PLKN) who had complained she was suffering from a haemorrhoid at a camp in Kemaman but ended up giving birth to a baby boy at a hospital nearby. The unmarried trainee did not reveal she was pregnant when she reported to the camp on March 18 2008. Source here. Wah.. I like ...

Marilyn Monroe's sex film bought at 1.5M

Wow! 1.5M for sex film! A 15-minute film of Marilyn Monroe engaging in oral sex with an unidentified man. The gentleman who bought it will not going to put it on the internet and try to exploit her. Sorry guys, you may not get that film. :) But I believe there's already a Monroe sex tape on ...

A girl forced into sex clip.

I'd obviously seen a fully naked Malay girl in this scene, whereas 2 other girls as a observer and a director cum camerawoman. 1 man lying on the sofa with another girl. Another man was the naked girl's sex partner. How many were they? The answer is 7, including yourself. A few days ago I received ...

Pontianak Terlampau..

Aaaa... Sebenarnya aku malas nak menulis tentang artis dan gossip artis dalam blog aku ni. Boring lah pasal artis artis ni. Tapi, entry ni agak special kerana artis ini bukan sekadar artis, tetapi juga seorang pontianak. So apa yang specialnya, rasanya semua orang dah tahu dengan tersebarnya beberapa photo pontianak terbabit yang beraksi dalam aksi-aksi yang terlampau, dan ...