Minah rempit tak bermaruah: Aksi lucah melampau

Satu lagi isu lucah melampau yang disiarkan dalam Harian Metro Ahad 26 August 2007. Macam biasalah, Harian Metro memang suka sensasikan berita-berita seumpama ni. Kasi rating naik sikit, macam orang buat blog jugaklah, keyword mesti mau power. Title lucah memang la dapat hit tinggi, macam posting yang aku buat seperti ini.


Sebenarnya aku pun dah dapat clip ni, macam biasalah dari Gmail. Nak aku link kat sini ke Youtube punya clip tu, tak payah la sendiri lah google.

Apa yang aku nak bebel kan kat sini ialah pasal bebudak perempuan tu, awek-awek rempit adik-adik kita ni ler. Pasal mat-mat rempit, para bohjan tu tak kisah sangat lah. Sebab apa tak kisah dengan mat-mat rempit, nanti aku ceritakan.

Satu tanda soal atas kepala aku, mengapa. Mengapa awek-awek rempit ni tidak segan silu, tanpa rasa aib tunjukkan private part dia pada public, atau pada partner dia kalau clip panas atas katil atau dalam ladang kelapa sawit umpamanya. Why? Syok sangat ke tengok movie buatan sendiri dalam handphone tu?


Ada satu clip tu, 2-3 mat rempit dan seorang awek pakai baju pink. Slang macam orang kampung aku, adehhh… Yang si mat rempit ni salah seorang darinya tukang record, yang satu lagi macam biasa lah dia punya instructor. Mat rempit suruh selak baju, si minah rempit pun selak ke atas dan show off dia punya anu yang atas tu. Apa kejadah!

Kalau tanya aku, memang lah aku pun suka tengok clip seumpama itu, jangan kan aku korang yang baca ni pun suka jugak. Apatah lagi free, awek Melayu pulak tu. Yang malu bukan Acong atau Ramasamy. Tapi yang bernama seperti Dollah, Mamat, Ali dan sesiapa saja yang ada bin dan binti kat tengah tu.

Dalam clip tadi, awek tu selamba, yaa selamba saja tanpa fikir baik buruk perbuatannya tu. Tak fikir ke kalau-kalau lelaki yang record aksi di tu pass kan clip kat orang lain ke, handphone jatuh ke tangan orang lain ke. Aku kata kat sini, awek-awek blues ni memang tak terfikir bahawa clip tu akan sampai ke tangan orang lain sebab tu mood dia orang masa shooting tu nampak ceria dan happy. Wahaha…


Berlainan pulak ceritanya dengan kaum lelaki, pandai pulak dia tutup muka dengan baju, atau dalam clip tu dengan helmet. Sebab dia tahu malu, dia tahu clip tu mungkin akan tersebar jugak, paling takut kalau dah upload kat internet. Kalau sampai kat internet maka tiada mustahil lah akan sampai ke Harian Metro, kalau sampai kat tangan aku jer kira masih ok lah.. huhuhu..

Lelaki kurang impact kalau tersiar pun, sebab? Sebab dia lelaki, jahat camana pun, nakal camana pun, dia lelaki. Silap perempuan dibandingkan dengan silap lelaki tak akan sama, padahal hakikatnya sama juga. Perempuan kalau dah telanjang bulat tu orang dah kata bohsia, sundal dan macam-macam. Lelaki pulak, alah biasalah lelaki. Peel lelaki. Siapa yang letakkan ketidak-samaan ini? Masyarakat kita lah.

Now aku terfikir lagi, bagaimana perempuan dan awek-awek lucah tu nak menghadapi masyarakat sedangkan clip dan photo mereka sudah tersebar satu dunia. Untunglah dia bukannya artis, kalau artis aku percaya dia akan terus stop jadi artis duduk kat rumah jer.

Fikir-fikir…..

Apa-apa hal, kita dengar lagu Pecinta Wanita versi Klate. Click untuk download.