Minah rempit tak bermaruah: Aksi lucah melampau

By Monday, August 27, 2007 63 No tags Permalink 0

Satu lagi isu lucah melampau yang disiarkan dalam Harian Metro Ahad 26 August 2007. Macam biasalah, Harian Metro memang suka sensasikan berita-berita seumpama ni. Kasi rating naik sikit, macam orang buat blog jugaklah, keyword mesti mau power. Title lucah memang la dapat hit tinggi, macam posting yang aku buat seperti ini.


Sebenarnya aku pun dah dapat clip ni, macam biasalah dari Gmail. Nak aku link kat sini ke Youtube punya clip tu, tak payah la sendiri lah google.

Apa yang aku nak bebel kan kat sini ialah pasal bebudak perempuan tu, awek-awek rempit adik-adik kita ni ler. Pasal mat-mat rempit, para bohjan tu tak kisah sangat lah. Sebab apa tak kisah dengan mat-mat rempit, nanti aku ceritakan.

Satu tanda soal atas kepala aku, mengapa. Mengapa awek-awek rempit ni tidak segan silu, tanpa rasa aib tunjukkan private part dia pada public, atau pada partner dia kalau clip panas atas katil atau dalam ladang kelapa sawit umpamanya. Why? Syok sangat ke tengok movie buatan sendiri dalam handphone tu?


Ada satu clip tu, 2-3 mat rempit dan seorang awek pakai baju pink. Slang macam orang kampung aku, adehhh… Yang si mat rempit ni salah seorang darinya tukang record, yang satu lagi macam biasa lah dia punya instructor. Mat rempit suruh selak baju, si minah rempit pun selak ke atas dan show off dia punya anu yang atas tu. Apa kejadah!

Kalau tanya aku, memang lah aku pun suka tengok clip seumpama itu, jangan kan aku korang yang baca ni pun suka jugak. Apatah lagi free, awek Melayu pulak tu. Yang malu bukan Acong atau Ramasamy. Tapi yang bernama seperti Dollah, Mamat, Ali dan sesiapa saja yang ada bin dan binti kat tengah tu.

Dalam clip tadi, awek tu selamba, yaa selamba saja tanpa fikir baik buruk perbuatannya tu. Tak fikir ke kalau-kalau lelaki yang record aksi di tu pass kan clip kat orang lain ke, handphone jatuh ke tangan orang lain ke. Aku kata kat sini, awek-awek blues ni memang tak terfikir bahawa clip tu akan sampai ke tangan orang lain sebab tu mood dia orang masa shooting tu nampak ceria dan happy. Wahaha…


Berlainan pulak ceritanya dengan kaum lelaki, pandai pulak dia tutup muka dengan baju, atau dalam clip tu dengan helmet. Sebab dia tahu malu, dia tahu clip tu mungkin akan tersebar jugak, paling takut kalau dah upload kat internet. Kalau sampai kat internet maka tiada mustahil lah akan sampai ke Harian Metro, kalau sampai kat tangan aku jer kira masih ok lah.. huhuhu..

Lelaki kurang impact kalau tersiar pun, sebab? Sebab dia lelaki, jahat camana pun, nakal camana pun, dia lelaki. Silap perempuan dibandingkan dengan silap lelaki tak akan sama, padahal hakikatnya sama juga. Perempuan kalau dah telanjang bulat tu orang dah kata bohsia, sundal dan macam-macam. Lelaki pulak, alah biasalah lelaki. Peel lelaki. Siapa yang letakkan ketidak-samaan ini? Masyarakat kita lah.

Now aku terfikir lagi, bagaimana perempuan dan awek-awek lucah tu nak menghadapi masyarakat sedangkan clip dan photo mereka sudah tersebar satu dunia. Untunglah dia bukannya artis, kalau artis aku percaya dia akan terus stop jadi artis duduk kat rumah jer.

Fikir-fikir…..

Apa-apa hal, kita dengar lagu Pecinta Wanita versi Klate. Click untuk download.

63 Comments
  • aku
    September 18, 2007

    tak jumpa pun. mana dia? tak jumpa cari. tak ada pun. tak ada la.

  • 4" Graylock
    September 19, 2007

    Bro
    Ni kes dah kasi UP JOHN ke blue extasy ke atau pil kuda
    mesti atau air kencing kuda mesti tangkap gian punya

  • eddyra
    September 19, 2007

    kekeke.. cayalah lu bro.. expert.

  • aweks
    October 12, 2007

    ummmmmmmmmm, apekejadahnyer lahh awek2 skang. inagtlah wahai kaum hawa, sesungguhnya kaum hawa terlalu mudah untuk masuk kesyurga namun ramai pula kaum hawa yang masuk neraka. sedarlah, insaflah kite sesama islam bertaubatlah wahai kaum2 ku, sedarlah kamu.././/./…. aku pun pompuan gak mcm u all but kite mesti pandai jaga diri kite, sebagai wanita islam yang berjaya bukan wanita rempit yang berjaya… tiada guna namun memalukan mak bapak kite… INSAFLAH, SEDARLAH, BERTAUBATLAH WAHAI GADIS – GADIS MELAYU.

  • waliz
    October 17, 2007

    i personally think tht their parent are too busy to instill good values in their children’s life..be it rich or poor..all the same..wht a shame..

  • eddyra
    October 22, 2007

    ok apa.. belajar buat video blue.. Hidup Melayu..! Kalau bangsa lain boleh buat kenapa Melayu tak boleh buat.. ini lah hasilnya kalau tak nak guna ilmu yang ustaz ustazah ajar..

    • jelyta
      February 8, 2011

      tu la psal org melayu memang mudah lupa. Apa guna kepala tutup tapi ada yg terbuka dah la yang terbuka tu dah sah2 memang kena tutup. Dunia,,,dunia

  • marsha
    October 23, 2007

    inilah jadinya kalau handphone yang ada vid cam pun dah murah sangat sampai mat rempit kampung pun dah mampu memilikinya. sama juga seperti mat mat rempit yang tak berpelajaran tapi mahir pulak berinternet dan melayan pulak aksi aksi lucah di youtube ke googles ke. hish..perempuan perempuan rempit tu toksah lah cerita, mereka tu dah macam zombie bodoh pulak..boleh buat buat blur pulak boyfren meke tangkap gambar macam tu. taktaula…mereka ni dah kene ayat pukau ke..memang kepala otak tu sengal atau kurang cerdik ke…atau sengaja nak jadi Paris Hilton ke…ntah la…dunia nak kiamat dah.

  • ieta888
    November 19, 2007

    memangla patut blajar ilmu agama kat kuliah,tapi agk2 r smpai bnda terku2uk 2 pon korang nak ikut!!x tau ke halal haram??nampak sangat korang ni kurang pendidikan dr mak bapak korang!ingat skit hukuman tuhan 2 ada….

  • eddyra
    November 22, 2007

    benda haram ni memang best, kalau tak best orang tak buat..

  • putri
    December 19, 2007

    ingat dose ckit….

    • mohamed
      March 13, 2012

      memang dosa tapi kat dunia nie nk enjoy dulu dh tua baru taubat awk nk buat keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • rumah merah
    January 14, 2008

    aku ada satu cite nak…tapi sebelum tu aku lupa lak apa aku nak cite…nanti lah kalau aku ingat aku cite balik ok.

  • andresopie
    March 9, 2008

    mmg sial takdop maruah..~!

  • kambeng
    April 19, 2008

    leh joint skaki

  • Neova_81
    July 14, 2008

    ~* hEY Bro, nice story n sites..anyway for those ladies who oways n like to ride with Mat Rempit normally comes from poor family..some are from rich family and the problem also lack of advicing from parenz and huntin’ their names on the wall….ive met up many ladies who normally joined those young rider in KK…they actually enjoy with their activities infact nowadays young teens had made sex with their partner since their age of 14….i can say 90% of teenagers in here..so nutink we can do to change their mind n life….let them change their life…

  • Blast
    August 18, 2008

    Umat Zaman Skrg Nie Just Pandai Cakap Je.Bagi Aku Maksiat Zaman Skrng Nie Jadi Sebab Manusia Jugak.Kalau Nak Elak Maksiat Sepatut Nyer Umat Islam Nie Kena La Bataskan Pergaulan Lelaki Ngan Perempuan Walau Kat Mana Sekali Pon (Tempat Kerja, Shopping, Dll) Baru La Maksiat Dpt Berkurangan.Nie Tidak, Gi Memane Je Mesti Kita Dpt Tgk Kaum Bukan Sejenis Kita…SO CAKAP BANYAK X GUNA BEB.BATASKAN PERGAULAN LELAKI NGAN POMPUAN DULU, Baru Wat Tindakan Lain!!!

  • yus
    August 22, 2008

    zaman skarg memg… gurl become a boy n reversely… dorang need more didikan agama n jgn juz pandai2 bdoh jer

  • mira
    September 27, 2008

    daripada buat benda2 ni baik bogel ja terus……..

    • mohamed
      March 13, 2012

      knpa awk nk buat yg sama keeeeeeeeeeeeee

  • gadis melayu
    October 28, 2008

    satu jer yang aku boleh simpulkan disini…
    POMPUAN NI MEMANG TAK TAHU MALU..
    TAK TAHU JAGA MARUAH DIRI…
    TAK SEDAR MEREKA NI SEDANG MEROBEK MARUAH DIRI SNDIRI…
    MARUAH IBU BAPA…
    MARUAH KLUARGA…
    MARUAH AGAMA KHASNYA…
    MARUAH BANGSA
    DAN MARUAH NEGARA!!!
    MEMANG BANGANG TAHAP CIPAN TOL !!!

    BENCCCCIIIINNNYER POMPUAN BODOH CAM DORANG NI!!!

  • Donat
    November 3, 2008

    HElooooo…, apa ni.., yg ak heran, tukang komen 2 mcm tauke video se-Malaysia..
    TAuke, mn cari pemnekal..?

  • kutu
    November 19, 2008

    lu rase lu dh merdeka x? negara mana yg bgi lu merdeka?msia negara islam ke?

  • johnny
    December 10, 2008

    janganlah anggap bangsa sendiri itu bagus dan mulia sangat, tengok sekarang ini bangsa apakah yang paling banyak jadi penagih DADAH dan menghidap penyakit HIV/ AIDS di Malaysia, kalau bukan orang2 MELAYU, itu kah yang di katakan “MELAYU BOLEH”. yang saya tahu juga jika seseorang memeluk agama islam bukan saja nama akan di tukar tapi bangsa/kaum seseorang itu pun di tukar kepada “MELAYU”, mulia sangatkah bangsa ini, sedangkan orang2 ARAB sekalipun. terutamanya orang2 arab yang beragama KRISTIAN, tidak pernah menggangap diri mereka “orang eropah” tapi mereka lebih bangga menjadi orang2 ARAB. saya mahu tanya ni……. nabi muhammad ini orang ARAB ke atau orang MELAYU.

    • kazama
      March 11, 2011

      ape la punya bangang ko ni,yg smpai babitkan nabi muhamad apehal???ko xreti hormat agama lain selain agama ko??mmg spesis babi tunggal ko ni…

    • Sedijepun
      April 14, 2012

      Ckp tu respek sikit.ini tempat umun

  • are_tin
    December 17, 2008

    [quote comment="2707"]leh joint skaki[/quote]
    leh..jom r..
    tp an korang nie agk2 r ckit nk jd mnah rmpit..
    bontot 2 pndai2 r cover an…
    tol x?huhu….

  • are_tin
    December 17, 2008

    [quote comment="2054"]mmg sial takdop maruah..~![/quote]
    tau xpe…
    dieowg nie slambe je jul bdan…huhu…

  • yuyue
    March 13, 2009

    eddra.net owg ganu?? kt ner?? Masalah akhlak remaja skang semakin teruk..
    dunia akhir zaman, zaman da berubah..
    dgn manusia2 berubah..
    kalu berubh kot molek xpe jugok..
    nie hok menhancur punoh lok..
    huhu..sedih lok.
    kemodenan n kecanggihan di salah erti..

  • daniel770
    March 16, 2009

    girlllllllllllllllll

  • daniel770
    March 16, 2009

    orang melayu kita sekarang ni memang dah x tahu nk jaga maruah diri sendiri dan orang lain,laki pompuan sama je..masalah macam ni memang susah kita nak selesaikan sebab orang melayu kita sekarang ni memang x paham apa itu maruah diri..orang2 macam ni jadi macam tu sebab kemewahan yang mereka ada dan di salah gumakan,memangla kita x bagi duit kat diaorang,dosa x sama dan kubur x sekali tapi kita hanya nak menyedarkan je,mungkin mereka sudah terlupa apa yang sedang mereka lakukan sekarang ni,baik atau tidak tu je..ok la bye2

  • daniel770
    March 16, 2009

    [quote comment="6449"][quote comment="2054"]mmg sial takdop maruah..~![/quote]
    tau xpe…
    dieowg nie slambe je jul bdan…huhu…[/quote]
    hai aretin…

  • daniel770
    March 16, 2009

    laki pompuan sama je dari segi akhlak

  • cg_zatul
    April 14, 2009

    Ini la kesan wadah pendidikan hari ini.. berjaya meng”A”kan manusia tp gagal memanusiakan manusia itu sendiri. Terlalu berorientasikan peperiksaan sehingga sahsiah diri dibelakangkan… Fikir2kan la…

  • mek klate
    April 21, 2009

    ye daa…aku pun terkezut la ngan dunia zaman skang ni….

  • kekasih gelap
    April 26, 2009

    Biasa la tu, minah bohsia memang jarang la ada rasa malu.

  • ALIYA
    June 1, 2009

    HAI INSAF2 LA!!!!!!! BANYAK KEJE YANG KORANG BOLEH WAT LA…
    Woi x malu kerrrrr

  • ALIYA
    June 1, 2009

    [quote comment="7925"]Biasa la tu, minah bohsia memang jarang la ada rasa malu.[/quote]
    [quote comment="7925"]Biasa la tu, minah bohsia memang jarang la ada rasa malu.[/quote]
    Tahu x perrrrrrrrrr

  • reezwan
    July 17, 2009

    [quote comment="8437"][quote comment="7925"]Biasa la tu, minah bohsia memang jarang la ada rasa malu.[/quote]
    [quote comment="7925"]Biasa la tu, minah bohsia memang jarang la ada rasa malu.[/quote]
    Tahu x perrrrrrrrrr[/quote]

    No..YEaHH..heLLL yeahhhh!!!!!

  • rina_apachee
    July 21, 2009

    [quote comment="7587"]girlllllllllllllllll[/quote]
    sy sbg dak pompn ase mlu gak gn gelagt minh2 zmn skunk nie……sy mgaku sy bknlh owg y bek ane pown tp juh skli dr aty sy nk bg bdn kt lki y x konpm jd lki sy hu5…tp dowg nie cm da x kch smde de dre taw x……….pe dowg igt lki nk wt bni kew law da x sci………………………………………………………………..

  • cik iman
    August 26, 2009

    Salam..x tahu mahu kata apa..tapi tu lah kesian pada adik2 melayu yg terlibat dalam perbuatan yg x baik ni.kamu semua adalah “mangsa,dimangsa dan termangsa”..tuhan dah tunjukkan azab pun mash x sedar2 lg..ingat dik apa2 musibah yg melanda msyrkt kita pd hari ini sebenarnya satu amaran tudari yg Esa .virus Hini bnyk g la..tp itupn x sedar2 gak..kalau sy terigt diri sy ni masa bertugas di salah sebuah pusat perlindungan remaja,memang menginsafkan diri..xtahu sy nak huraikan kat sini,tp tu lah boleh saya katakan adik2 ni mangsa keadaan sebenarnya..kalau slow talk mybe kita tahu jawapan napa adik boleh terlibat dgn masalah bgini kan?
    Nasihat saya,adik2 melayu yg mahu jinak2 kan diri dlm benda2 tak baik ni..cubalah lwt mana2 pust perlndgn yg terdekat ..dekati mereka yg prnh terlibt dgn kerntuhn akhlak..itupn kalau merekaa mahu share la dgn adik2..kalau x,xdapat la tu..disitulah adik2 perlu belajar apa yg mereka rasa, azab yg allah bg kat mereka n mcm2 lg la..sekian dulu..

  • faz
    March 9, 2010

    ppuan cmni xcukop bimbingn dr laki..jadahnya laki pon merosakn mereka..trgelak aku..salahkn sesm sndr ye x..yg hancus bangsa kita la oit..tnggl la melayu..layu..trkulai..lenyap..xdek value nti..br nk buka mata..

  • faz
    March 9, 2010

    [quote comment="1510"]aku ada satu cite nak…tapi sebelum tu aku lupa lak apa aku nak cite…nanti lah kalau aku ingat aku cite balik ok.[/quote]
    leh gelak2 dgr post comment ko..dr emo jd cool..

  • john
    March 12, 2010

    org nun keatas malaysia memang mcm tu..x reti malu

  • roslimie
    October 14, 2010

    aper pon daripada diaorg sendir taktau nak wak cam ner dah melayu malaysaia boleh no 1

  • wan
    December 3, 2010

    pompuan cam 2memag x leh wat gf……………

  • wan
    December 3, 2010

    ko jangn la mrh2 mira….dyorg 2 memag xleh wt pape dah…….
    1ari dyorg akn mnyesal gak…..

    • eddyra
      February 5, 2011

      best apa..

    • eddyra
      February 5, 2011

      tak best tak jadi gini..

  • jelyta
    February 8, 2011

    lau tul pun xpyah nak tayang satuu malaysia lau cantik xpe ni yg ado je., tu lau bkal mak mentua tengok pun conform kna heart attack,,,,

  • Budak Melayu
    February 16, 2011

    hehe… suratkhabar antara penyebar video lucah paling besar kat malaysia nie…

    mula2 dpt tau dari paper… lepas tu balik rumah search kat goole plak… hehe…

    tak patut… tak patut…

  • Pak Janggut
    February 25, 2011

    Benda ni simple aje…..perkara baik kita war2kan,utk perkara2 buruk sikit pun jangan kita sebarkan….bila byk citer benda baik ia akan jd baik,tp bila dah byk citer benda buruk drpd tak tau jd tau….

  • IYSDk
    June 8, 2011

    Salam semua Amboi Abang² kakak² hangat nampak mai minum ayak dulu… masaalah nih simple jer cara selesai nya… Pembentukan Akhlak itu bermula dari pemakanan, cuba kiter renungkan bersama. yg baik dari Allah yg buruk dari saya—- Bunga yg cantik dipandang dicium, tapi bunga tahi ayam cantik bau nya busuk—indah khabar dari rupa.

  • JOHARY
    June 14, 2011

    yang empunya diri BETINA DIATAS TU apalah bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sesangatttttttttt mak ayah masuk tadika sampai ke menengah ,menengah ke univesity..alih alih segulung photo imej ni korang tunjuk kat keluarga korang..PINTU TAUBAT MASIH TERBUKA..PHOTO NI UTK TATAPAN ANAK2 CUCU CICIT KORANG GAKKAN……..

  • JOHARY
    June 14, 2011

    yang empunya diri BETINA DIATAS TU apalah bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sesangatttttttttt mak ayah KORANG HANTAR masuk tadika sampai ke SEKOLAH menengah ,menengah ke univesity..alih alih segulung photo imej ni korang tunjuk kat keluarga korang..PINTU TAUBAT MASIH TERBUKA..PHOTO NI UTK TATAPAN ANAK2 CUCU CICIT KORANG GAKKAN……..

  • are-fiq Mat Kedah
    October 2, 2011

    ape la skrg nie makin menjadi-jadi plak kes Lucah nie,ape nk jadi la.

  • ubaidullah
    November 16, 2011

    la kat bog oil and gas glamour cmni pun post pasal lucah gak yang banyak views hahaha….
    cmni nk test la post lucah sikit kt blog oil and gas saya haha

  • raj
    November 22, 2011

    Gambar yg ketiga itu aksi yg hebat, sedah sangat ke…………., itu kan juru x-ray, saya kenal perempuan itu.

  • Ahmad
    February 23, 2012

    Yg atas sekali yg isap konek tu macam akak yg kat skola aku tu.. Form5

  • cikgu
    February 24, 2012

    ni kawan nak cte…….rasennye……dak zaman skang memang cmni dah…almost dak2 skolah……kesian……..nak tunjukkan cinta sejati la kononye…….almost 95%……….x cye ley wat survey……..memang betol……nak salahkan pmpan x ley gak…kite sbgai laki pon kne tnjuk jalan yg btol…..ni x…….skali diajak men antam ja…sebat x sebat blakang cte…janji best…..so pk2 kan la yep

  • fitness equipment
    July 15, 2012

    Hi there it’s me, I am also visiting this web page on a regular basis, this site is genuinely good and the viewers are genuinely sharing fastidious thoughts.

  • tudung bawal
    July 30, 2012

    I constantly emailed this blog post page to all my friends, because
    if like to read it after that my links will too.

  • salwa
    March 19, 2013

    wat malu org melayu dan agama jer…semoga ALLAH bukak pintu hati,pintu hidayah,pintu taubat,..sye bkn nk kta sya bgus…tp mnusia mna yg x pnh wat slp kn….buat pekara yg baik tnggl kn pekara yg jahat…bnda 2 yg mk & ayah kta selalu ckp mse kita kecik2 dulu….harap korang x ssh kn hti mk korang ye…cian kat mk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *