3gp kantoi dengan bini orang

By Thursday, November 22, 2007 30 No tags Permalink 0

3gp clip ini dah tersebar di internet hampir 2-3 bulan yang lalu. Hari ni pun masih ada yang duk forward dalam email, forum, blog etc. Apa yang aku nak tulis ni bukan lah untuk mengaibkan mana-mana pihak, malah apa yang akan aku kongsikan ini tidak berdasarkan scene dalam clip 3gp tersebut pun.

Orang tua-tua ada cakap, sepandai-pandai tumpai melompat akhirnya jatuh juga. So bila tersebarnya clip seumpama itu pada public, sedikit sebanyak boleh memberi pengajaran kepada mereka yang masih mencari keseronokan di luar. Kalau pandai makan pandai ler simpan, kalau kena tangkap nasib la tu.

Kenapa ini berlaku? Dah ada sarang pun masih nak bersarang kat tempat lain. Dah ada yang halal kenapa cari yang haram. Bendanya pun sama je kan.. atau aku yang salah. Yep aku yang salah. ‘Benda’ tu memang sama tetapi tidak serupa. Maka disebabkan tidak serupa itu lah yang menjadikan lelaki dan perempuan ni mencari kelainan. Hari-hari makan ikan selayang, geli tekak nak juga makan ikan tenggiri. Maka berlakulah bermacam-macam scandal kat luar rumah.

Nak salahkan siapa dalam hal ni, salahkan perempuan yang tak pandai jaga body? Masa baru nikah body solid mak aii, macam gitar kapak, tapi dah beranak 2-3-4 macam guni beras, gemuk huduh macam buah nangka. Perut berlipat, longgar sana sini. Bawak 140km/h pun tak gogeh lagi. Dah lah huduh, masam pulak tu, laki mana yang teringin.

Atau nak salahkan lelaki, masa baru-baru kahwin body tough, kemas, macho dan abang power adik suka, lepas kahwin perut cam guni beras jugak, serabai. Performance down, cepat kalah, lembik bla bla bla dan bla.

Atau nak salahkan kerajaan? Apa kejadah nak kaitkan kerajaan dengan soal rumah tangga ini semua, soal rumahtangga dia orang sendiri pun haru biru. Atau sebab tak jalankan hudud? Apa ler sampai ke hudud, zaman Rasulullah pun orang masih berzina masa pelaksanaan hudud. Opss, jangan disalah tafsirkan kenyataan aku tu.

So balik ler ke pangkalan, fikir punya fikir tepuk dada tanya selera.

(Bersambung)

30 Comments
  • ucu
    November 22, 2007

    ermmm.. takut komen mende gini…

  • waliz
    November 22, 2007

    nak tengokkkk boleh taaakkk…

  • eddyra
    November 22, 2007

    nak tengok apa cikgu.. bukan clip porno pun.. clip sessi interview jer.

  • Hasbullah Pit
    November 22, 2007

    Aku selalu tak dapat benda2 “forward”

  • eddyra
    November 22, 2007

    hasbullah, yer ker bang.. dalam hardisk aku ni penuh dengan 3gp bebudak melayu, orang forward aku sapu jer. Ada ler kurang lebih 400++ 3gp clips agaknya.. mungkin lebih dari tu. Semua pasal bebudak Melayu dan budak sekolah.

    Jangan pulak kata aku ni suka porno pulak. Aku dapat aku simpan, takde forward kat orang lain pun.. hahaha.

    Kadang-kadang tu rasa takut lihat perkembangan hari ni, entah ler 10 tahun akan datang macamana ler..

  • ucu
    November 23, 2007

    400++ clips ?? semua bebudak melayu ?? ..hmmm

  • waliz
    November 23, 2007

    dah sent belum..takde pun dlm email box..

  • am
    November 24, 2007

    never ending story nak menyimpan bende-bende gini… bayangkan kalau clip tu kita yang ada dalam tu dan disebarkan… maknanya bukan saja bergambar bogel… tapi lain sikap buruk kita yang disebarkan… kan malu gitu… dan tak bawak faedah pun…

  • Noorizam
    November 24, 2007

    menarik topik ini… memang kena kepada mereka yang suka ‘makan luar’

  • roziex
    December 8, 2007

    tlg foward

  • Reza
    December 26, 2007

    aku dah tgk dah video clip tu! aku tak tahu cerita disebaliknya, aku ingat kan tangkap basah biasa ajer.

  • satarsudin
    January 18, 2008

    ini maknanya generasi yang diharapkan utk memimpin negara pada masa akan datang sudah pupus…yang tinggal hanyalah bebudak yang tidak berakhlak.. jadi, mulai saat dan ketika ini, hayatilah al-Quran dan Sunnah, hanya dua perkara ini sajalah yang akan menyelamat ummah dari terus binasa.. WALLAHU A’LAM

  • bizzarro
    January 20, 2008

    …ala biasa ler..kita kn negara membangun..utk jd sebuah negara maju, ader la yg perlu dikorbankan..so, take it easy…jgn men kutuk org jer..cth mudah, korang x tggal solat 5 waktu, tp korang teap menipu, fitnah,..tp korang x perasan kan…cuba renung balik..pe yg korang buat..cuba hisab..

  • sonicgear
    February 5, 2008

    aiii
    erm…bestr2..leh x forward kan kat emel saya…
    x dpat nak tgok aksi2 dak2 ni buat..yg latest lg..heee leh x sapa2????

  • dindong
    February 13, 2008

    korang ada 3gp foward la kat aku….

  • alimas
    March 10, 2008

    meh la aku tengok sama,tak kan nak pulun sorang je

  • jack swallow anak lelaki subramaniam
    April 8, 2008

    best giler, hidup MILF

  • jack swallow anak lelaki subramaniam
    April 8, 2008

    aku sorang je yang kelainan…warrr warrr warrr (ketawa dengan buruknya)

  • eddyra
    April 8, 2008

    jack swallow anak lelaki subramaniam .. panjang punya nama.. :)

  • gonjeng
    June 30, 2008

    EDDYRA…. aku rasa ko ni cakap pandukan al Quran, tapi simpan gp lucah sampai 400? Apa ke jadahnya ko simpan dan tengok semua tuh…. maksiat yg ko buatkan? Tp alasan ko… risau pasal anak2 Melayu. Itu yg dikatakan ko juga adalah salah seorang Melayu bermasalah…. bezanya ko tak ada jer dalam semua klip lucah tu… Gunakan Akal Yang Panjang

  • eddyra
    June 30, 2008

    Gonjeng terima kasih atas nasihat dan teguran.

  • Talib
    July 7, 2008

    Bro,
    Jgn amik ati cakap gonjeng tu..kadang2 manusia tu hangin tak tentu pasal…tgh gaduh ngan bini dia la tu kih..kih..kih…

  • khalia
    October 9, 2008

    tabik la EDDYRA…open minded dgn teguran…tp mmg betul pun kan kate GONJENG tu…actly haram kita tgk bbenda tu…

  • isaida
    November 19, 2008

    eddyraa….lu macho & cool la(kes kena tegur ni)…bagus..dibuat laki…opsss..dah laki org dah pon….hehehee…

  • man
    January 16, 2009

    Tak salah kita berfikiran terbuka, jangan lah kita salahkan eddyraa sepenuhnya itu adalah satu input yg baik kita kongsikan bersama, kita melihat bukan atas dasar nafsu semata-mata tetapi kita melihat sebagai teladan pada diri kita maupun ahli keluarga,
    mana lah tau ada ahli keluarga kita yg terlibat tanpa kita sedari, bak kata pepatah
    “orang ketawa kita ikut ketawa tetapi kita tidak tau siapa yg di ketawa”
    Mudah-mudahan dengan cara begini mereka boleh berubah atau lebih malu dengan kelakuan buruk yg mereka lihat,,

    INSYALLAH,,

  • mrmrazz
    January 18, 2009

    [quote comment="751"]hasbullah, yer ker bang.. dalam hardisk aku ni penuh dengan 3gp bebudak melayu, orang forward aku sapu jer. Ada ler kurang lebih 400++ 3gp clips agaknya.. mungkin lebih dari tu. Semua pasal bebudak Melayu dan budak sekolah.

    Jangan pulak kata aku ni suka porno pulak. Aku dapat aku simpan, takde forward kat orang lain pun.. hahaha.

    Kadang-kadang tu rasa takut lihat perkembangan hari ni, entah ler 10 tahun akan datang macamana ler..[/quote]

  • mrmrazz
    January 18, 2009

    [quote comment="6758"][quote comment="751"]hasbullah, yer ker bang.. dalam hardisk aku ni penuh dengan 3gp bebudak melayu, orang forward aku sapu jer. Ada ler kurang lebih 400++ 3gp clips agaknya.. mungkin lebih dari tu. Semua pasal bebudak Melayu dan budak sekolah.

    Jangan pulak kata aku ni suka porno pulak. Aku dapat aku simpan, takde forward kat orang lain pun.. hahaha.

    Kadang-kadang tu rasa takut lihat perkembangan hari ni, entah ler 10 tahun akan datang macamana ler..[/quote][/quote]
    sentlah mana2 3gp yang ada, dpt kongsi.

  • nobody
    February 9, 2009

    Salam and selamat sejahtera semua…

    Saya nak tambah ckit je…saya nie boleh dikira pendatang baru@tak diundang sini cuma saya tergerak nak komen ckit pasal isu forward memforward ni…
    Kalau di ikutkan dalam Islam, sebaik2nya jgn lah kita forward benda2 yang tak patut di forward sebab kita akan tetap mendapat bahagian(dosa) sekiranya org yang mendapat apa yg kita forward, ‘mem’ forward kan lagi kepada org lain dan seterusnya.. samalah macam kita mengajar benda yang baik kepada seseorg dan dia mengajar kepada kawan2 nya dan seterusnya, kita tetap akan mendapat pahala hasil dari ilmu yang kita turunkan.. tolong betulkan kalau saya salah..

  • f3f3ly
    June 5, 2009

    [quote comment="3894"]Bro,
    Jgn amik ati cakap gonjeng tu..kadang2 manusia tu hangin tak tentu pasal…tgh gaduh ngan bini dia la tu kih..kih..kih…[/quote]

    hehehehe….

  • shah
    July 1, 2009

    [quote comment="6758"][quote comment="751"]hasbullah, yer ker bang.. dalam hardisk aku ni penuh dengan 3gp bebudak melayu, orang forward aku sapu jer. Ada ler kurang lebih 400++ 3gp clips agaknya.. mungkin lebih dari tu. Semua pasal bebudak Melayu dan budak sekolah.

    Jangan pulak kata aku ni suka porno pulak. Aku dapat aku simpan, takde forward kat orang lain pun.. hahaha.

    Kadang-kadang tu rasa takut lihat perkembangan hari ni, entah ler 10 tahun akan datang macamana ler..[/quote][/quote]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *