Flickr Photo Album

By Friday, August 24, 2007 2 No tags Permalink 0

Aku spent almost 3 hours hanya untuk memahami Flickr Photo Album plugin which created by Joe tan. Nak buat camana, kita ni mana ler belajar buat website kat sekolah dulu kekeke.. Plugin ni verrry good, kita boleh pull photos kita yang kita upload di Flickr.com dan display dalam blog kita. Credit goes to Joe tan.

Well click photos link to see the photos album in action. For time being, I show some of the offshore photos. Atau gi je kat sidebar, click photos.

flickrphotos.JPG

2 Comments
  • pola
    October 18, 2007

    sudi lah kira nya saudari/saudara buat tutorial cam mana nak guna photogallery di blog…
    kalo boleh, guna lah plugin ini –> http://www.zenphoto.org

  • eddyra
    October 19, 2007

    insyallah akan kita usahakan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *